Infobrev 4 feb om stambytet

Det återstår nu två entreprenörer i förhandlingen för vårt stambyte och om allt går enligt plan kan stambytet påbörjas i första trappuppgången i gårdshuset tidigast i mitten på april.

När avtal är slutförhandlat med vald entreprenör kommer det hållas informationsmöte för alla boende där projektledarhuset berättar om hur planerna ska verkställas. Det sker i månadskiftet feb/mars. Kallelse till mötet kommer.

Ett standardurval på utrustning och utseende kommer att finnas presenterat i en portal för boendes planering och boende kommer få möjlighet att påverka utseende av badrum/wc och eventuella egna tillval. Planen är att börja i gårdshuset och gå runt det hållet motsols, detta för att påverka våra kommersiella hyresgästers verksamhet så lite som möjligt. Det innebär att södra uppgången på Götgatan 81 åtgärdas sist vilket blir under hösten 2017.

Denna information delas ut i brevlådor och publiceras även här på vår sajt http://obelisken3.bostadsratterna.se/ och dela ut i brevlådorna. Denna information och ett samtalsforum finns också i vår nystarade grupp på Facebook. Om ni använder facebook vill vi uppmuntra er att gå med i den gruppen. Sök fram gruppen genom att skriva BRF Obelisken 3 i sökfältet.